Sűrű hetük volt egyesületünk legfiatalabb játékosainak. A 2016-2017-ben született kézilabdázóknak központilag nem szervez a Magyar Kézilabda Szövetség versenyeket, így nem igazán tudunk róluk “híreket” írni.

Április 22-én, hétfőn Ikerváron járt ez a korosztály, ahol – néhány 2015-ben született gyerkőccel kiegészülve – közös edzésen vett részt az ikervári gyerekekkel. A közös edzés keretében egyszerre gyakorolták a támadásban és védekezésben tanultakat, ami mindkét csapatnak hasznos tapasztalatokat nyújtott.

Április 26-án meghívást kaptunk Sárvárra, ahol az U8 és U9-es korosztály vett részt, ahol a házigazdákon kívül még a Répcelak korosztályos csapatával tudtak egymás ellen jó hangulatú edzőmérkőzéseket játszani. Ebben a korosztályban még nincs eredményszámolás, a pályán töltött időd nem befolyásolja a mérkőzések eredménye. A gyerekek nagyon élvezték a mérkőzéseket, hiszen ők már a tavalyi évben belekóstolhattak a mérkőzések hangulatába.

A csapatok tagjai: Bucsi Lotti, Dobi Boglárka, Hajba Zsófia, Horváth Panni, Joó Boglárka, Koncz Lilla, Kovács Abigél, Pados Adél, Sárközi Dorina, Tőke Dorottya, Zanati Emma