Ismét egy hétvége, amikor U10 fordulóra készülhettek a 2014-2015-ös születésű játékosaink. Vasárnap Zalaegerszegen két mérkőzést játszottak a gyerekek. Először a Sárvár csapatával mérkőztek meg, utána pedig a nagykanizsai csapat volt az ellenfelük.

Csapat tagjai: Dobi Boglárka, Horváth Róza, Kovács Abigél, Maráczi Zsófia, Pados Adél, Rozmán Anna Klára, Sövegjártó Lili Gréta, Tóth Lili, Zanati Emma

Csapat edzője: Varga Andrea

A forduló edzői értékelése: “Az első mérkőzésnek “már csak” az első félideje telt azzal, hogy “aklimatizálódtak a lányok a mérkőzéshez és a helyszínhez”. A második félidőben azonban már szebbnél-szebb megoldásokat mutattak meg az edzéseken gyakorolt technikai elemekből, illetve bátran és harcosan védekeztek az ellenfél játékosaival szemben.
A második mérkőzésen egy magas felépítésű nagykanizsai csapat ellen kellett játszania a körmendi lányoknak, ami kissé megnehezítette a csapat dolgát. Kicsit sok volt az egymás elleni birkózás, de később – megfelelő lendületből történő indulással – már több eredményes támadás-befejezést is végrehajtottak a körmendi  játékosok. Szerintem a bátor egyéni megoldásoknak köszönhetően a csapat jó néhány tagja most lőtte legtöbb gólját az eddig lejátszott mérkőzéseket figyelembe véve.
És természetesen ne feledkezzünk meg a nagyon jó  kapus teljesítményről sem, ami nagyban hozzájárult a két mérkőzés sikeres lezárásához.
Egyben szeretnénk megköszönni a zalaegerszegi szervezőknek a mérkőzések szünetében a játékosoknak biztosított süteménykóstolót.:)”