A 2023/2024-es szezon első tavaszi fordulójában Ajkára utazott U11-es csapatunk. A lányok már nagyon várták, hogy ismét mérkőzéseket játszhassanak az őszi fordulók után. Hasznos mérkőzéseket játszottak Balatonboglár és Szentkirályszabadja csapatai ellen.

Körmendi DMTE – BBSC Balatonboglár
Körmendi DMTE – START SE Szentkirályszabadja

Csapat tagjai: Boldizsár Míra Sára, Csillag Nóra, Göde Hanna, Haholt Korinna, Horváth Róza, Kocsis Nilla, Lenti Helga, Molnár Nóra Laura, Rozmán Anna Klára, Sövegjártó Lili Gréta

Csapat edzője: Szabó-Cser Kitti

A forduló edzői értékelése: “A korosztály első tavaszi fordulóját már várták a lányok, de az első mérkőzést mégis inkább bátortalan játék jellemezte. A második mérkőzésen már teljesen másik oldalát mutatta a csapat, felszabadultan, eredményes támadójátékkal játszottunk és védekezésben is voltak megállító faultok. Valamint a kapusteljesítmény is feljavult, így összességében elmondható, hogy nagyon hasznos napot tudhattunk magunk mögött. Ez a második mérkőzés remélem adott olyan önbizalom löketet a lányok számára, melyből tudunk tovább építkezni. Pozitív, hogy az edzéseken gyakoroltakat próbálták alkalmazni a lányok. Külön öröm volt számomra, hogy a gyerekeket elkísérő szülői gárda is velünk örült egy-egy jó támadásnak, védekezésnek, vagy védésnek. Köszönjük a támogatást!”