Szombaton a 2013-2014-ben született játékosaink Lentiben vettek részt két mérkőzésen, ahol a Magyar Kézilabda Szövetség versenykiírása szerint már nagypályán és bőrlabdával játszották a mérkőzéseket. A szabályzat értelmében ebben a korosztályban még nincs eredmény- és gólszámolás, a 2×15 perces félidők felénél sorcserét kell végrehajtani. Mindkét mérkőzésen fontos feladat volt, hogy a gyerekek megszokják a nagypálya méreteit, illetve a felnőtteknél használt kapuméretet.

A csapat tagjaiBoldizsár Míra Sára, Csillag Nóra, Göde Hanna, Haholt Korinna, Horváth Róza, Kiss Róza, Kocsis Nilla, Lenti Helga, Maráczi Zsófia, Molnár Nóra Laura, Rozmán Anna Klára, Sövegjártó Lili Gréta

Varga Andrea, edzői értékelése:A körmendi csapat a házigazda Lenti és a Nagykanizsa ellen játszott mérkőzéseket. Azt kértem a játékosoktól, hogy az edzésen tanultakat próbálják meg a pályán megmutatni, ami több-kevesebb eredménnyel sikerült is nekik. A góloknak, gólpasszoknak továbbra is nagyon tudtak örülni a körmendiek, de egy-egy jó és bátor védekezést is nagy tapssal jutalmaztak a nézők és a játékosok.

Sok munkánk van még, de elindultunk egy jó úton, ahol lépésről-lépésre haladunk.

Köszönjük a csapatot elkísérő szülők bíztatását, mindig jó látni, hogy Ők is kíváncsiak a gyerekek fejlődésére.

Hajrá Körmendi DMTE!”