LU10-es csapat tagjai: Haholt Korinna, Horváth Róza, Kiss Róza, Kocsis Nilla, Lenti Helga, Maráczi Zsófia, Molnár Nóra Laura, Rozmán Anna Klára, Klimász Dóra

Csapat edzője: Varga Andrea

Edzői beszámoló a fordulóról és a szezonról: “Utolsó fordulójára utazott U10-es csapatunk, amelyben a 2013-2014-ben született játékosaink kapnak játéklehetőséget. Az első meccsen a zalaegerszegi, a másodikon pedig a vonyarcvashegyi csapat volt a körmendiek ellenfele. Kicsit nehezen szoktunk hozzá a nagypályás mérkőzés feltételeihez, a lányok megilletődötten játszottak a zalaegerszegiek ellen. A második mérkőzésen már bátrabbak voltak, főleg védekezésben mutattak szép megoldásokat a körmendiek.
Összegezve az egész évben lejátszott bajnoki mérkőzéseket elmondható, hogy nagyon sokat fejlődtek a gyerekek mind támadásban, mind védekezésben. Korukból  adódóan azonban a teljesítményük még mérkőzésről – mérkőzésre, de fordulóról – fordulóra is nagyon hullámzó tud lenni. Ha jól mennek az edzések hétközben, az még nem jelenti azt, hogy a hétvégi mérkőzésen is sikeresen tudják megmutatni tudásukat. Azért dolgozzunk és edzünk együtt a jövőben is, hogy kézilabda tudásuk mellett állóképességük, mozgás-koordinációjuk, ritmusérzékük és ügyességük is tovább fejlődjön a jó hangulatú edzéseken és mérkőzéseken”