A csapatok edzője, Varga Andrea beszámolója a hétvégi fordulóról: “Szombaton ismét útnak indultak egyesületünk legfiatalabb játékosai. Ezúttal Nagykanizsán rendezte meg a Zala Megyei Szövetség a következő U8-9 fordulót. Először a Vonyarcvashegy, utána pedig a GÓNA – Lenti csapatával játszottak a gyerekek.
Ezekben a korosztályokban nincs még eredményszámítás, ami nagyon megfelel az ilyen fiatalkorú gyerekeknek. A mérkőzéseken mindenki teher nélkül, önmagát adva játszhat. Azon dolgozunk, hogy minél kevésbé izguljanak a lányok ezeken a szivacskézilabdás mérkőzéseken.
A rendezők versenykiírásban meghatározott feladata, hogy minden helyszínen legyen a pályának olyan része, ahol általános képességfejlesztő játékokat játszhatnak a kézilabdás palánták. Mi ezt a pálya részt a mérkőzések előtti bemelegítésre használtuk fel. Nagyon élvezték a feladatokat a lányok, a bója rakosgató sorverseny – ahol gondolkozni is kellett a gyors futás mellett – kimondottan komoly vetélkedést hozott a csapat tagjai között.
Jó hangulatban és kellően elfáradva indult haza a csapatbusz, hogy egy hónap múlva ismét nekiinduljon kis csapatuk a következő fordulónak. A betegeket és hiányzókat várjuk vissza, mindenki hiányzott, aki nem volt ott! :)))”

LU8 csapat tagjai: Bellovics Luca, Dobi Boglárka, Hajba Zsófia, Horváth Panna, Joó Boglárka Eszter

LU9 csapat tagjai: Bellovics Luca, Dobi Boglárka, Horváth Róza, Kiss Róza, Rozmán Anna Klára