2023. március 11. Lenti, Gódorné Nagy Marianna Sportcsarnok

Szombat délután egyesületünk legfiatalabb tagjai is pályára léptek az U8 és U9 korosztály számára rendezett mérkőzéseken.

U9 (2014-2015):
Csapat tagjai: Haholt Korinna, Horváth Róza, Kiss Róza, Maráczi Zsófia, Rozmánn Anna Klára, Sövegjártó Lili Gréta

“A megrendezett tornán először a Répcelak, utána pedig a Sárvár II. csapata volt a körmendiek ellenfele. Mindkét mérkőzésen izgatottan léptek pályára a csapat tagjai, pedig már nem az első mérkőzésüket játszották a lányok. Múlt héten éppen ebben a csarnokban játszottak, így joggal vártunk egy kicsit bátrabb játékot a gyerekektől. Minden játékosnak voltak jó pillanatai és megoldásai, ezt megpróbáljuk továbbvinni más ellenfelek ellen is.  Következő célunk, hogy az edzéseken begyakorolt és már jól megvalósított lendületes támadásokat mérkőzéseken is meg tudják mutatni a lányok, amihez viszont szükséges, hogy kevésbé izguljanak a pályán játék közben. Fontos, hogy a bátrak ugyanilyen bátran, a félénkebbek pedig sokkal merészebben játszanak már a következő mérkőzéseken is. Szép feladat, de nem lehetetlen!”

U8  (2015-2016)
Csapat tagjai: Bellovics Luca, Dobi Boglárka, Hajba Zsófia, Horváth Panna, Joó Boglárka Eszter

“Először az SZKKA II, majd Sárvár csapatával mérkőztek a lányok.  Első hivatalos tornájukon a legkisebb körmendi kézilabdások is bátran kezdték a játékot, igyekeztek mindent megmutatni abból, amiket az edzéseken tanultak. Mindenkinek sok játékperc jutott, ami csak növelte a gyerekek kézilabda iránti rajongását. Jó hangulatban és elégedetten indult haza a kis csapat, ami jó előjel lehet a következő áprilisi fordulóra. Hajrá körmendi kézilabda!”

Csapatok edzője: Varga Andrea