Páterdomb LSC- Körmendi DMTE 17:38 (8:18)

Nagykanizsa, Sportcsarnok – Tunsgram SE

Játékvezetők: Nagyvizeli József, Pánczél Csaba

Körmendi DMTE: Anek Janka, Cser Kitti 2, Horváth Diána 4, Zsiga Réka 3 , Kiskós Kitti 7, Herczeg Kata 8, Somlai Viktória 3 Cserék: Molnár Emma ( kapus ), Marosi Zsoltné 3, Szalai Lili 2, Dombóvári Dalma 1, Varga Korinna 1, Őri Tünde 3, Őri Ilona, Török Eszter 1

Edző: Bölöni Roland

Második idegenbeli találkozóját már sokkal koncentráltabban kezdte a körmendi csapat. Ugyan a mérkőzés elején támadásban és védekezésben is akadozott a gépezett, de mégis magabiztosan tartották kezükben a mérkőzést. A félidei 10 gólos különbséget a második játékrész végére sikerült megduplázni. Minden játékos igyekezett élni a kapott játékpercekkel. Ismét újoncot avatott a Körmend. A mindösszesen 14 éves Molnár Emma (kapus) több védéssel (hétméterest is hárított) vette ki részét a győzelemből.

Bölöni Roland edzői értékelése: “A pontatlanságok ellenére újabb magabiztos győzelmet sikerült aratnunk. Mindenki kivette a részét ebből a diadalból, külön öröm volt számomra, hogy a kapuban Molnár Emma több védéssel hálálta meg a bizalmat.”