Start Sportegyesület – Körmendi DMTE 31:32 (19:15)
Játékvezetők: Marton Balázs, Sörös Csaba

Helyszín: Hajmáskér

Körmendi DMTE: Anek Janka, Cser Kitti 2, Horváth Diána 2, Marosi Zsoltné 3, Kiskós Kitti 9, Herczeg Kata 11, Somlai Viktória 1 Cserék: Molnár Emma ( kapus ) Szalai Lili, Dombóvári Dalma, Adorján Kinga 3,Varga Korinna, Őri Tünde 1, Molnár Réka

Edző: Bölöni Roland

A 2021/2022-es szezonban a Körmendi DMTE csapata a Veszprém-Zala-Vas megyei összevont bajnokságban indul. A szakmai munkát az idei évben Bölöni Roland irányítja.
Az első bajnoki mérkőzésen idegenben a tavalyi bajnok csapat fogadta a körmendi lányokat. A mérkőzés nagy részében a hazaiak akarata érvényesült. A vendégek védekezése nem működött és hiába alakítottak ki tiszta lövőhelyzeteket, támadásban rendre elhibázták őket. A meccs hajrájára 6 gólos hazai előnnyel fordultak a csapatok, azonban a Körmend egy 9:2-es rohammal megfordította a találkozót és megnyerte a mérkőzést.

Bölöni Roland edzői értékelése: “Tipikus bajnoki rajtot vettünk rengeteg hibával. Sajnos támadásban és védekezésben is sok hiba csúszott. Pontatlanok voltunk a támadásbefejezéseknél, a védekezésnél meg szinte minden támadásból gólt kaptunk. 50 percig az ellenfelünk uralta a játékot, mi pedig csak szaladtunk az eredmény után. Ami pozitív volt a mérkőzésen, hogy nem adtuk fel, és így a fáradó ellenfelünk fölé tudtunk nőni az utolsó 10 percben, és magunk javára tudtuk fordítani a meccset. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez, és hétről hétre fejlődünk tovább, hogy a közös céljainkat el tudjuk érni!