LU11 – Gyermekbajnokság

U11-es csapatunk ismét Répcelakra utazott, ahol 2 mérkőzést játszottak, először a Szombathelyi KKA II-es, majd a Sárvár csapataival. A lányok ebben a bajnokságban már bőrlabdával, rendes kézilabda pályán játszanak. De ezen korosztályban nincs eredményszámolás (most a vírushelyzet miatt a gyermekbajnokság más korosztályaiban sincsen), így a játék szeretete, illetve a bizonyítási vágy miatt küzdenek leginkább a mérkőzéseken.

Csapat tagjai: Bucsi Luca, Gazdag Tamara, Kocsis Emma, Bakóczai-Ihrig Gréta, Szekeres Dorka, Szalai Réka, Molnár Szonja, Pongrácz Anna, Sebők Anna, Póczek Léna, Tuboly Lilla, Horváth Franciska

Edzők: Cser Kitti, Faragó András, Mesterházi László

Cser Kitti edzői értékelése a mérkőzésekről: “Örülök, hogy ismét lehetett mérkőzéseket játszani. A lányok is nagyon várták már a múltkori forduló után, hogy ismét pályára léphessenek. Láttunk szép védekezéseket, kapusvédéseket és támadásban is voltak szép megoldások. Rengeteget kell még dolgoznunk az edzéseken, de boldog voltam, hogy láttam olyan mozdulatokat, melyeket gyakoroltunk.”