Körmendi DMTE – KK Ajka 35-24 (17:13)
2020. 10. 10. 16:00 Körmend
NB III. Ifjúsági, A csoport

Játékvezetők: Bazsó Máté, Kertész Bálint  

Körmendi DMTE:  Sibinger Dóra (kapus), Farkas Janka (7), Somlai Viktória (5), Herczeg Kata (9), Zsiga Réka (3), Horváth Diána (7),  Szalai Lili Cserék: Dombóvári Dalma (2),  Varga Korinna (2), Szakács Luca 

Edző: Kiskós Kitti, Varga Andrea  

Hétméteresek: 0/0ill. 1/1
Kiállítás: 4 perc ill. 2 perc
 
A mérkőzésen a különben is szűk keretből 3 ifjúsági korú játékos sem tudott részt venni, hatósági karantén és betegség miatt. Mindkét kapusát nélkülöznie kellett a hazaiaknak, így alkalmi hálóőr védte a kaput. Ennek tudatában a mezőnyjátékosok fegyelmezett védekezéssel és eredményes támadójátékkal rukkoltak ki, így magabiztosan nyerték a rangadót.
Kiskós Kitti edzői értékelése: “A győzelmünk ellenére úgy gondolom, hogy a halasztást nem csak a mi érdekünkbe kértük, szomorú vagyok, hogy ennek a lehetőségét a vendég csapat elutasította. Számomra az amatőr sport és a fair play nem erről szól… A játékosaimat dicséret illeti, hogy ebben a helyzetben is higgadtan helyenként tetszetősen kézilabdáztak. A védekezésünk pedig szinte hibátlan volt. Minden játékosomnak gratulálok, a betegeknek pedig jobbulást!”