Körmendi DMTE- Student Comfort SKFT 26:29 (13-15)
2020. 09. 12. 14:00 Körmend
NB II. Felnőtt Észak-nyugati csoport

Játékvezető: Poller Zoltán, Szűcs András 

Körmendi DMTEDudora Nikolett (kapus) – Cser Kitti( 3) Horváth Diána (3) Őri Tünde, Zsiga Réka, Herczeg Kata (3) Kiskós Kitti (12/2) Cserék: Anek Janka (kapus) –  Szalai Lili, Somlai Viktória (5), Bokor Kinga , Varga Korinna, Dombóvári Dalma, Horváth Zsófia 

Edző: Varga Andrea, Kiskós Kitti

Hétméteresek 3/2 ill. 6/3
Kiállítás: 10 perc ill. 10 perc
 
Hosszú idő után újra pályára lépett a Körmendi DMTE csapata, azonban a járványügyi helyzet miatt zárt kapuk mögött zajlott a mérkőzés.
Az alaposan átalakult hazai csapat jól kezdte a mérkőzést, de hamar egalizáltak a vendégek  és egy hazai rövidzárlatot kihasználva 4 gólos előnyre tettek szert. (19. perc: 6-10), melyből 2 gólt a szünetig meg is őriztek.
A második félidő elején egyenlített a Körmend, de a vendégek újra elléptek 3 góllal, melyet a mérkőzés végéig megtartottak.
Edzői értékelés – Varga Andrea: “Két különböző egyesület esetén a fiatal játékosok visszajátszatásával kapcsolatos döntések véleményezése nem az én feladatom!!! A játékosok abban az osztályban játszanak, amit mondanak nekik.”
Játékos szemmel – Kiskós Kitti: “Nagyon vártuk már, hogy újra bajnoki meccset játszhassunk. Nagyon fiatal csapatunk van, kisebb problémák is akadályoztattak minket, ezek ellenére úgy gondolom, hogy tisztességesen dolgoztunk a mérkőzésen. Hullámzó játék és sok hiba jellemezte a játékunkat, amelyeket igyekszünk az edzéseken kijavítani.”