Körmendi DMTE- Vady Mosonszolnok 21:27 (12-14)
2020. 02. 29. 14:00 Körmend
NB II. Felnőtt Észak-nyugati csoport

Játékvezető: Antal Ákos, Antalné Renner Irén

Körmendi DMTE: Dudora Nikolett (kapus) – Rábai Alexandra , Csépke Dominika (4), Zsiga Réka (3), Török Eszter (1), Herczeg Kata (1) , Huszár Csenge (7) Cserék: Anek Janka (kapus) – Őri Tünde (1), Horváth Diána, Kiskós Kitti (1), Szalai Lili, Somlai Viktória (3) ,Cser Kitti, Bokor Kinga, Varga Korinna

Edző: Varga Andrea, Kiskós Kitti

Hétméteresek: 5/4 ill. 5/5

Kiállítás: 10 perc ill. 8 perc

A mérkőzés elején felváltva estek a gólok, a körmendi lányok nagyon megilletődötten használták ki helyzeteiket. Ez jelentősen hozzájárult a vendég csapat kapusának teljesítményéhez. A félidő közepétől biztosan tartotta 2 gólos előnyét a vendégcsapat. A 2. félidőt 3 góllal kezdte a mosonszolnoki csapat. 10 perc után változtatott támadásán a hazai csapat és egy 5-1-es sorozatnak köszönhetően a félidő felénél 19-19 állt az eredményjelzőn. Sajnos innen a hazaiak már csak 2 gólt lőttek, így a vendégek magabiztosan gyűjtötték be a 2 pontot.

Varga Andrea: Szorosabb mérkőzést kellett volna játszanunk, hogy a végjátékban legyen esélyünk a fordításra. A helyzetkihasználásunkon javítani kell a következő mérkőzéseken.

Kiskós Kitti: A rengeteg kihagyott ziccer megbosszulta magát.