Körmendi DMTE – Schoco Bon Bősárkány 34:29 (16:19)
2019. 12. 07. 16:00 Körmend
NB III. Ifjúsági, A csoport

Játékvezetők: Bán- Farkas László, Miksó Dániel

Körmendi DMTE: Nagy Júlia (kapus), Somlai Viktória (1), Herczeg Kata (11), Őri Tünde (2), Zsiga Réka (9), Horváth Diána (6), Szalai Lili (1) Cserék: Anek Janka (kapus) Varga Korinna (2) Dombóvári Dalma , Farkas Janka (2),Szabó Szonja, Horváth Zsófia 

EdzőKiskós Kitti, Varga Andrea

Hétméteresek: 4/3 ill. 4/4
Kiállítás: 8 perc ill. 8 perc
 
Jól kezdte a mérkőzést a Körmend, azonban nehezen bírt a vendégek gólvágójával, aki rendre betalált. A második félidőben aztán nagy előnyre tett szert a hazai gárda, ám egy 5 percces rövidzárlattal felzárkóztak a vendégek, ekkor megrázták magukat a körmendi lányok és magabiztosan gyűjtötték be a két pontot.
 
Kiskós Kitti: “Gratulálok a csapatnak az őszi elsőséghez, annak különösen örülök, hogy veretlenek maradtunk. Jól fog jönni a pihenés mindenkinek, januártól pedig keményen készülünk a tavaszi bajnoki rajtra!”
Nagy Júlia: “A meccset kisebb hibákkal kezdtük a támadásban és a védekezésben egyaránt, de ezeket az első félidő végére ki tudtuk javítani. A második félidőt sokkal magabiztosabban kezdtük és sokkal jobban igyekeztünk, ezért megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak!”