Körmendi DMTE- KK Ajka 25:30 (15:13)
2019. 11. 23.. 14:00 Körmend
NB II. Felnőtt Észak-nyugati csoport

Játékvezető: Gilitsch Gergő, Lebár Bence 

Körmendi DMTE: Dudora Nikolett (kapus) – Rábai Alexandra (4) Horváth Diána (6), Zsiga Réka (6), Török Eszter (3), Őri Tünde (2), Kiskós Kitti (1) Cserék: Anek Janka (kapus) –  Herczeg Kata (2), Szalai Lili, Somlai Viktória, Bokor Kinga (1), Cser Kitti, Huszár Csenge

Edző: Varga Andrea, Kiskós Kitti

Hétméteresek10/3 ill. 7/4
Kiállítás: 12 perc ill. 12 perc

A mérkőzés elején felváltva estek a gólok, hol egyik, hol másik csapat vezetett 1-1 góllal, majd a félidő második felében 3 gólos előnyre tett szert a Körmend, amiből kettőt megtartott a félidő végéig. A második félidő eleje is gólváltásokkal kezdődött, azonban a hazaiak védekezése szétesett és támadásban sem sikerült a kidolgozott gólhelyzeteket góllal befejezni, így fokozatosan növelte előnyét a vendék csapat és megnyerte a mérkőzést.

Kiskós Kitti: “Nagyon csalódott vagyok, az első félidei védekezésünkkel nem volt gond, de a második félidőben teljesen szétestünk hátul, ami a támadójátékunkat is megpecsételte. Dolgozunk tovább, hajrá Körmend!”

Varga Andrea: “A második félidőben jónéhány elkapkodott befejezéssel segítettünk az ellenfélnek, akinek a beállóját ebben az időszakban fizikai képtelenség volt ‘megtartani”.”