Gyermekbajnokság LU13
2019. 11. 24. Vasvár, Kardos László Általános Iskola

Mérkőzések:
10.55 Répcelaki SE – Körmendi DMTE 24-18
12.45 Körmendi DMTE – Celldömölki VSE 21-18

Csapat tagjai: Molnár Emma (kapus), Laposa Boglárka, Tóth Bíborka, Molnár Réka Tamara, Bartik Borostyán, Bucsi Léna, Őri Ilona, Szőke Viktória, 

Edző: Kiskós Kitti

Vasváron került megrendezésre az U13-as csapatunk soron következő fordulója.

Kiskós Kitti: “Gratulálok a lányoknak, nagyon jól dolgoztak ma is. Az első mérkőzésen egy fizikálisan erősebb ellenféltől kaptunk ki. Támadásban nagyon ügyes megoldásokat mutattak be a lányok. A Celldömölk elleni mérkőzés elejébe nagyon belealudtunk, így magabiztosan vezetett a Cell. Fokozatosan jöttünk bele a játékba és az utolsó 5 perc védekezésének és könnyű góljainak köszönhetően megnyertük a mérkőzést. Köszönjük a szülőknek, hogy ilyen sokan eljöttek és szurkoltak nekünk! Hajrá Körmend!”

 


Gyermekbajnokság LU11
2019. 11. 23. Nagyatád, Bárdos Lajos Általános Iskola Sportcsarnoka

Mérkőzések:
10.45 TUNGSRAM SE – Körmendi DMTE 10-19
12.15 Marcali VSZSE – Körmendi DMTE 8-20

Csapat tagjai: Földes Nikolett, Gerges Réka, Gerges Zoé, Hajós Hanna, Hajós Petra, Sass Csenge, Tóth Jázmin, Varga Rebeka, Nagy Fruzsina, Kovács Petra, Horváth Míra Bettina

Edző: Faragó András

Faragó András: “Nagyon szépen dolgoztak a lányok. JÓL HELYEZKEDTEK, gyorsan hozták fel a labdát, szép gólokat lőttek és sok gólpasszt adtak. A kapusok is jól védtek.”

Kovács Petra: “Nagyon ügyesek voltunk. Mindkettő meccset megnyertük. Sok gólt lőttünk.”

Hajós Hanna, Hajós Petra, Nagy Fruzsina, Földes Nikolett, Sass Csenge, Tóth Jázmin: “Mindenki nagyon ügyes volt. A kapusok is jól védtek. Volt pár rossz mozdulatunk, de ennek ellenére mindkét meccsünket megnyertük. Utána jutalomként elmentünk egy étterembe.”