Körmendi DMTE- KK Ajka 31:27 (13:11)
2019. 11. 23. 16:00 Körmend
NB II. Ifjúsági, A csoport

Játékvezetők: Gilitsch Gergő, Lebár Bence 

Körmendi DMTEAnek Janka (kapus), Somlai Viktória (3), Herczeg Kata (5), Őri Tünde (1), Zsiga Réka (7), Horváth Diána (6), Szalai Lili (8) Cserék: Nagy Júlia (kapus) Varga Korinna Dombóvári Dalma , Farkas Janka (1), Horváth Zsófia, Szabó Szonja

Edző: Kiskós Kitti, Varga Andrea

Hétméteresek: 5/3 ill. 10/6
Kiállítás: 12 perc ill. 12 perc
 
Az Egerszeg és a Sárvár után újabb rangadó várt ifjúsági csapatunkra, ennek megfelelően kicsit idegesen kezdtük a mérkőzést. A 17. percre sikerült egy négy gólos előnyt kiharcolni, de  apróbb hibáinkat is kihasználták a vendégek és két gól maradt az előnyünkből. A második félidő elején bent ragadtunk az öltözőbe és a 35. percben egyenlő állást mutatott az eredményjelző. Ekkor azonban nagyobb fokozatra kapcsoltunk és teljesen átvettük a mérkőzés irányítását. Az 53. percre már 9 gólos előnyünk volt, a vendégek kozmetikáztak még az eredményen, de magabiztosan tartottuk itthon a két pontot.
 
Kiskós Kitti: “Gratulálok a csapatomnak, igazi csapatként játszottunk és sorozatban a harmadik rangadót is megnyertük. Hajrá Körmend!”
Anek Janka: “Mindenki nagyon készült ere a meccsre, fontos volt a győzelem. A mérkőzés a második félidő elején még fej-fej mellett haladt, hiszen rengeteg ziccert hagytunk ki. Védekezésben pedig egyre zártabban kellett játszanunk, de az egyenlítés után összekaptuk magunkat és felszabadultan tudtunk játszani a meccs végéig. A játékosok sok két percet kaptak, ezért gyakran voltunk hátrányban, vagy előnyben. A meccs első percétől kifogták játékosainkat, ami nem befolyásolta a támadások kimenetelét, mégis zavaró tényezőként hatott. Megszereztük a két pontot, így még mindig veretlenül állunk az első helyen, amihez nagyon gratulálok a csapat minden tagjának.”