Sárvári Kinizsi SE – Körmendi DMTE 27:19 (13:7)
2019. 11. 16.. 17:00 Sárvár
NB II. Felnőtt Észak-nyugati csoport

Játékvezető: Gál László, Ludvig Benedek

Körmendi DMTEDudora Nikolett (kapus) – Rábai Alexandra (5) Horváth Diána (2), Zsiga Réka (2), Török Eszter, Herczeg Kata (3), Kiskós Kitti Cserék: Anek Janka (kapus) –  Őri Tünde, Szalai Lili (2), Somlai Viktória (1), Varga Korinna (1), Bokor Kinga (3)

Edző: Varga Andrea

Hétméteresek: 4/3 ill. 5/2
Kiállítás: 4 perc ill. 2 perc

Nem várta jó előjelekkel a Körmend a mérkőzést. Csépke Dominika iskolai, Cser Kitti munkahelyi elfoglaltságok, Huszár Csenge betegség miatt nem tudta vállalni a mérkőzést, ráadásul Kiskós Kitti sérülés miatt esett ki a játékból.

A mérkőzés elején mindkét csapatnak nehezen indult a gólgyártás, (10. perc 4:3) majd a Sárvár nagyobb fokozatra kapcsolt és elhúzott. A második félidőben a fiatal körmendi csapat jól tartotta magát a felnőtt korú hazaiakkal szemben, akik magabiztosan tartották otthon a 2 pontot.

Kiskós Kitti: “Büszke vagyok a csapatomra, egy ilyen kemény ifjúsági mérkőzés után végig dolgozták a felnőtt mérkőzést is becsülettel.”

Somlai Viktória: “Egészen jól kezdtünk ahhoz képest, hogy sokan hiányoztak a csapatból, s volt sérültünk is. Kapkodtunk, sokat hibáztunk, de igyekeztünk ezeket javítani. A fiatalok nagyon büszkék lehetnek magukra, mert egy bravúros ifi meccs után is képesek voltak magukból kihozni a legtöbbet.”