Sárvári Kinizsi SE- Körmendi DMTE 29:31 (15:15)
2019. 11. 16. 15:00 Sárvár 30 néző
NB II. Ifjúsági, A csoport

Játékvezetők: Gaál László, Ludvig Benedek 

Körmendi DMTEAnek Janka (kapus), Somlai Viktória (5), Herczeg Kata (2), Őri Tünde (2), Zsiga Réka (9), Horváth Diána (2), Szalai Lili (8) Cserék: Nagy Júlia (kapus) Varga Korinna (2) Dombóvári Dalma , Farkas Janka (1), Horváth Zsófia

EdzőKiskós Kitti, Varga Andrea

Hétméteresek: 7/7 ill. 8/4
Kiállítás: 8 perc ill. 8 perc
 
A tavalyi vereség után nagyon készültek a körmendi lányok mérkőzésre. Az első félidőben görcsösen, sok hibával játszottak, így tudtak a hazaiak 4 gólos előnyre is szert tenni, amit kemény munkával le tudtak dolgozni a vendégek a félidőig. A második félidőben összeállt a védekezés, így a támadások is jobban működtek.
 
Kiskós Kitti edzői értékelése: “Nagyon értékes 2 pontot szereztünk meg idegenben. Gratulálok a lányoknak!
Szalai Lili játékos szemmel: “Tudtuk, hogy fontos mérkőzés vár ránk. Bár a két pontot begyűjtöttük, azért nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan elterveztük. Rengeteget hibáztunk támadásban és védekezésben egyaránt, a ziccereinket sem lőttük be. A második félidőben aztán jött egy löket, és így több gólos előnyre tettünk szert, amelyet meg is őriztünk a meccs végéig. Gratulálok a csapatnak a két ponthoz, amellyel stabilan megtartottuk első helyünket!”