Körmendi DMTE- Egerszegi KK 25:20 (11:11)
2019. 11. 09. 14:00 Körmend, Rendészeti Szakgimnázium 60 néző
NB II. Felnőtt Észak-nyugati csoport

Játékvezető: Kolarovszki Zoltán, Lábadi János

Körmendi DMTE: Dudora Nikolett (kapus) – Rábai Alexandra (1) Huszár Csenge (1), Zsiga Réka (3), Török Eszter (4), Csépke Dominika (3), Herczeg Kata Cserék: Anek Janka (kapus) – Cser Kitti (4), Őri Tünde, Horváth Diána (2), Szalai Lili, Somlai Viktória (1), Kiskós Kitti (6), Varga Korinna.

Edző: Varga Andrea

Hétméteresek: 5/5 ill. 2/2
Kiállítás: 6 perc ill. 8 perc

Igazi rangadóhoz illően kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat sokat hibázott, így fej – fej mellett haladtak a csapatok. Hullámzó lett a játék képe, a félidő közepére 3 gólos előnyre tettek szert a hazaiak, ám a vendégek kihasználták a pontatlanságokat így egalizáltak.

A második félidőt dinamikusan kezte a Körmend. Az első 10 percben egy 6:1-es sorozattal tetemes előnyre tett szert melyet magabiztosan örzőtt a mérkőzés végig és megérdemelten nyert .

Varga Andrea edzői értékelése:“A 2. félidő elején egy 6-1-es rohammal jelentős előnyt tudtunk szerezni, ami kitartott a mérkőzés végéig. Összeszedett védekezésünket és a kapusteljesítményt jól jellemzi a 20 kapott gól. Gratulálok.”

Kiskós Kitti értékelése: “Nehezen indult a mérkőzés, nagyon sokat hibáztunk, amit az Egerszegiek rendre megbüntettek. A második félidőben jobban működött a védekezés, hozzá jó kapusteljesítmény társult és támadásban is koncentráltabbak voltunk. Örülök, hogy ilyen magabiztosan tartottuk itthon a két pontot. Hajrá Körmend!”

Török Eszter játékos szemmel: “Annak ellenére, hogy sok ziccert kihagytunk és a mérkőzés elején nem volt jó a védekezés, sikerült a 2. félidőre összekapni magunkat s javuló védekezésünk mögött jó kapusteljesítmény volt. Támadásban is mindenki hozzá tudott tenni, így sikerrel vettük a mérkőzést. Örülök, hogy nyertünk!”