Mosonmagyaróvári KC U22-Körmendi DMTE 49:28 (30:19)
2019. 10. 26. 10:30 UFM Aréna 53 néző
NB II. Felnőtt Észak-nyugati csoport

Játékvezető: Örsi Péter, Takács Dániel

Körmendi DMTE: Anek Janka (kapus) – Rábai Alexandra, Huszár Csenge (1), Zsiga Réka (9), Török Eszter, Kiskós Kitti, Herczeg Kata (9) Cserék: Nagy Júlia (kapus) – Cser Kitti, Őri Tünde (1),  Horváth Diána (5), Somlai Viktória, Bokor Kinga 

Edző: Kiskós Kitti

Hétméteresek: 5/3 ill. 5/4 

 

Kiállítás: 10 perc ill. 4 perc

A mérkőzés elején nagy iramban kezdett a hazai csapat és egy 7:1-es rohammal nagy előnyre tett szert. Időkérés után magára tálat a Körmend, de minden apró hibát gyors góllal büntetett az MKC. A második félidőben sem változott a játék képe, a hazaiak megérdemelten nyertek.

Kiskós Kitti edzői értékelése: “Alapvető hibákat vetettünk, amiből mind lerohanás gólokat kaptunk. Úgy gondolom, jót fog tenni ez az egy hetes pihenés, hiszen a következő fordulóban fontos mérkőzés vár ránk az Egerszeg ellen hazai pályán.”
Cser Kitti játékos szemmel: “A mérkőzésen rengeteg hibát vétettünk, melyekkel könnyű lerohanásgólokhoz juttattuk az ellenfelünket. A csapat fejben sem volt ott teljesen a meccsen, így alakult ki ez a különbség. Következő mérkőzésen a hibák kijavításán leszünk.”