Vady Mosonszolnok – Körmendi DMTE 28:37 (15:16)
2019. 10. 12. 18:00 Mosonszolnok 100 néző
NB II. Ifjúsági, A csoport

Játékvezetők: Antal Ákos, Antalné Renner Irén

Körmendi DMTE: Anek Janka (kapus), Somlai Viktória (5), Herczeg Kata (7), Őri Tünde (3), Zsiga Réka (8), Horváth Diána (9), Szalai Lili (1) Cserék: Nagy Júlia (kapus) Varga Korinna , Dombóvári Dalma, Farkas Janka (2), Horváth Zsófia (2)

Edző: Kiskós Kitti, Varga Andrea

Hétméteresek: 8/5 ill. 3/2
Kiállítás: 4 perc ill. 12 perc
 
Az első félidőben álmosan kezdett a Körmend, főleg védekezésben voltunk dekoncentráltak. A második félidőben szinte egy másik mérkőzés kezdődött. Felszabadultan, jól kézilabdáztunk, fokozatosan növeltük az előnyünket és magabiztosan nyertünk.
 
Kiskós Kitti: “A második félidei játékkal elégedett vagyok, örülök, hogy a lányok élvezték a pályán a játékot és úgy tudtunk nyerni, hogy mindenki sokat tett a győzelemért. Gratulálok a lányoknak!’

Nagy Júlia, játékos szemmel: “Már az első félidőben látszott, hogy csapatunk esélyesebb a győzelemre, de a védekezésünk még nem állt össze és voltak kihagyott helyzeteink, ezért az ellenfél tudta tartani a lépést. A második félidőben összeállt a védekezésünk, több labdát szereztünk és kevesebb helyzetet hagytunk ki, így sikerült megszereznünk a győzelmet. Gratulálok a csapatnak!”