Vady Mosonszolnok- Körmendi DMTE 28:29 (16:13)
2019. 10. 12. 16:00 Mosonszolnok 60 néző
NB II. Felnőtt Észak-nyugati csoport

JátékvezetőAntal Ákos, Antalné Renner Irén

Körmendi DMTEDudora Nikolett (kapus) – Rábai Alexandra (3) Huszár Csenge (5), Zsiga Réka (3), Török Eszter (2), Herczeg Kata (2) Kiskós Kitti (9) Cserék: Anek Janka (kapus) – Cser Kitti  (1) , Őri Tünde (2), Horváth Diána (2), Szalai Lili, Somlai Viktória, Varga Korinna.

EdzőVarga Andrea, Kiskós Kitti

Hétméteresek7/4 ill. 7/7
Kiállítás: 14 perc ill. 6 perc
 
A mérkőzésen elején a körmendiek ragadták magukhoz a kezdeményezést. Szigorú védekezéssel rukkoltak elő, ám elől támadásban rendre hibáztak. (10.p 3:5) Ezután sorozatos kiállítások miatt egy 6:0-s sorozattal elléptek a hazaiak ( 18.p. 11:7), előnyüket a félidő végéig meg is tartották. A második félidő elején ismét jól kezdtek a vendégek, ám a felzárkózásukat újabb emberhátrány nehezítette. A félidő közepén ritmust váltottak a vendégek és egy 4:0-ás sorozattal újra közel kerültek a hazaiakhoz. Sok izgalmat hozott a végjáték. Zsiga Réka góljára már nem volt válasza a mosonszolnokiaknak, Dudora védte a szélső ziccerüket, így Körmendre került a két bajnoki pont.  
 
Varga Andrea edzői értékelése: “A második félidő utolsó 10 percében mutatott játék bebizonyította,hogy CSAK CSAPATKÉNT lehet a mérkőzéseket megnyerni. A végjátékban nyújtott teljesítményért mindenkinek jár a gratuláció.”
Kiskós Kitti: “Nagyon örülök, hogy idegenben sikerült megszerezni az első bajnoki pontjainkat. Nagyon sok technikai hibát követtünk el, még a védekezésünk sem az igazi, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. Gratulálok a lányoknak.”
Horváth Diána játékos értékelése: A meccset jól kezdtük de ezután sorba jöttek elő a kisebb-nagyobb technikai hibáink. A második félidőre összeszedtük magunkat, és ennek az eredménye is meg lett. Még mindig vannak hiányosságok, pontatlanságok, melyeket igyekszünk kijavítani. Gratulálok a csapatnak, és örülök, hogy én is segíthettem a csajoknak a 2 pont megszerzésében!”