Körmendi DMTE- Celldömölki VSE 21:31 (12:18)
2019. 10. 05 14:00 Körmend, Rendészeti Szakgimnázium, 60 néző
NB II. Felnőtt Észak-nyugati csoport

JátékvezetőJózsa- Bőhm Zsófia, dr Csupor Csenge

Körmendi DMTEDudora Nikolett (kapus) – Rábai Alexandra (1) Huszár Csenge (4), Zsiga Réka (2), Török Eszter (2), Csépke Dominika (1), Herczeg Kata (5) Cserék: Anek Janka (kapus) – , Őri Tünde, Horváth Diána (1), Szalai Lili, Somlai Viktória (1), Kiskós Kitti (3), Varga Korinna, Bokor Kinga (1).

Edző: Varga Andrea

A tabellán egyaránt pont nélküli csapatok mérkőzésen szép számú nézői sereg előtt fogadta a Körmend a Celldömölk csapatát. Mindkét csapat szerette volna megszerezni első pontjait a bajnokságban. Ennek megfelelően a vendégcsapat határozott, lendületes játékkal kezdte a mérkőzést (4. perc: 1-4). Ezt követően felváltva estek a gólok, 2 gólnál nagyobb előnyt azonban nem tudott szerezni a vezető csapat (16.perc: 7-8). Ekkor azonban a jóval rutinosabb játékosokkal felálló celldömölki csapat egy 5:0-s sorozattal jelentős előnyre tett szert és a két csapat közötti különbség már nem változott a mérkőzés félidejéig (30.perc: 12-18). A második félidőben is könnyedén lőtte góljait a vendég alakulat (39.perc: 15:23) A hazai csapat továbbra is bizonytalanul, sok hibával, amit a vendégcsapat gyors könnyű gólokkal büntetett és megérdemelten szerezte meg a 2 pontot. (49. perc 17-27)
Varga Andrea edzői értékelése: “Már harmadik mérkőzésünkön kaptunk 30 gól felett az ellenfeleinktől, ami a védekezés puhányságát mutatja. Fiatal csapatunknak meg kell tanulni, hogy nem csak támadásban, hanem védekezésben is futni kell a kézilabdában…”
Rábai Alexandra – játékos szemmel: “Egész héten erre a mérkőzésre készültünk, megbeszéltünk mindent, és tudtuk, hogy mire számítsunk. Ennek ellenére sajnos a pályán semmit nem tudtunk a gyakoroltakból megvalósítani. A védekezésünk még mindig nem állt össze, így a kapusainknak se tudtunk segíteni. Támadásban sok eladott labdánk volt, amit az ellenfél könnyű ziccerekkel büntetett.”

Csevegés vége