Büki TK – Körmendi DMTE 34:25 (20:9)
2019. 09. 14. 16:00 Bük, Városi Sportcsarnok 120 néző
NB II. Felnőtt Észak-nyugati csoport

Játékvezető: Bán-Farkas László, Miksó Dániel

Körmendi DMTE: Dudora Nikolett (kapus) – Huszár Csenge (3), Kiskós Kitti (6), Cser Kitti, Zsiga Réka (7), Török Eszter (3), Csépke Dominika (3) Cserék: Anek Janka (kapus) – Rábai Alexandra, Őri Tünde, Horváth Diána (2), Szalai Lili, Somlai Viktória, Herczeg Kata (1), Varga Korinna.

Edző: Varga Andrea

Hétméteresek: 4/3 ill. 4/3

 

Kiállítás: 6 perc ill. 6 perc

A mérkőzés elején felváltva estek a gólok. Majd összeállt a Bük védekezése és a félidő második felében egy 7:1-es rohammal kialakították a félidei különbséget. A második játékrész elején is a hazai csapat dominált, majd összekapta magát a vendég, de csak kozmetikázni tudott az eredményen.

Bölöni Roland értékelése (Büki TK): “Az első félidei védekezésünk jó alapja lehet a bajnokságnak. További sikereket kívánunk a Körmendi csapatnak.”

Kiskós Kitti értékelése a mérkőzésről: “Támadásban és védekezésben is sokat kell még fejlődni fiatal csapatunknak. Gratulálok a Bük csapatának és sok sikert nekik a bajnokságban.”

Csépke Dominika játékos szemmel: “Sajnos nem kezdtük szerencsésen a szezont, vannak még hiányosságaink, amelyek leginkább az első félidőben mutatkoztak meg. A második félidőre összeszedettebben jöttünk ki a pályára, ez egyből meghozta az eredményét támadásban és védekezésben is. Van még hova fejlődni, igyekezni fogunk, hogy eredményesebb és élvezhetőbb mérkőzéseket játszhassunk a továbbiakban.”