Körmendi DMTE-Petőfi SK Lipót 30-24 (16-14)
2019.05.17. 18:00 Körmend Rendészeti SZKI
Ifjúsági III.osztály
Játékvezetők: Antal Ádám, Atyimov Lajos
Körmendi DMTE: Anek Janka, Szalai Lili (4), Horváth Diána (5), Péter Sára (6),Herczeg Kata (4),Somlai Viktória (2), Zsiga Réka (6), Csere: Őri Tünde (2), Varga Korinna, Farkas Janka (1), Nagy Júlia
Edző: Adorján Kinga
Mérkőzés alakulása: 5.perc (3-2), 14.perc (8-7), 25.perc (11-11), 39.perc (20-16), 46.perc (22-21), 55.perc (27-24)
Adorján Kinga edzői értékelése: “A mai napon volt az utolsó előtti ifjúsági mérkőzés. A lányok fejben teljesen szét vannak esve. Sem a támadás, sem a védekezés nem ment, görcsösen, erőlködötten játszottak. Bízok benne, hogy vasárnapig összeszedik magukat, mert ilyen játékkal nem lehet meccset nyerni egy komolyabb csapat ellen. Bárhogy alakul a vasárnapi meccs, én nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy ilyen kevesen, kissé hullámzó, de jó teljesítményt nyújtottak a szezonba. Egy lépcsőfok hiányzik, hogy az arany érem a nyakukba kerüljön, amiért úgy gondolom, hogy mindent meg fognak tenni. Gratulálok nekik és csak remélem, hogy a jövőben együtt maradnak és kívánom nekik, hogy további sikereket érjenek el. Ezúton szeretném megköszönni Kiskós Kittinek a sok segítséget az edzői, taktikai és szervezési munkában.”
Péter Sára – játékos szemmel: “Először is gratulálok a lányoknak. Az előző mérkőzésen nagyon rossz volt a játékunk, kihagytuk a helyzeteket, nem állt össze a védekezés és ez egy kicsit még érezhető volt rajtunk ma is. Hasonló játékkal kezdtük az első félidőt, így az eredmény szoros volt. Könnyű gólokat kaptunk és kicsit csalódottan mentünk szünetre. A második félidőre felszívtuk magunkat, egy gyorsabb és masszívabb játékot kezdtünk el játszani. A utolsó percekre összeállt minden és a kapusunk teljesítménye is nagy mértékben hozzájárult a mai győzelemhez.”