Körmendi DMTE-VKLSE Győr 20-18 (10-10)
2019.05.11. 16:00 Körmend Rendészeti SZKI
Ifjúsági III. osztály

Játékvezetők: Fábián Balázs, Vandróczki Gábor

Körmendi DMTE: Anek Janka, Szalai Lili (1), Horváth Diána (3), Péter Sára, Herczeg Kata (6), Somlai Viktória (2), Zsiga Réka (4), Csere: Nagy Júlia, Varga Korinna (1), Őri Tünde (3), Farkas Janka

Edző: Adorján Kinga

Mérkőzés alakulása: 3.perc (2-1), 15.perc (6-4), 22.perc (8-9), 35.perc (12-13), 44.perc (15-14), 55.perc (19-17)

Adorján Kinga – edzői értékelése: “Nagyon nehéz bármit is mondani egy ilyen meccs után. A lányokon nagy a teher, hisz nem veszíthetnek meccset ahhoz, hogy a dobogó legfelső fokára tudjanak állni. Sajnos ezt Ők egy kényszernek veszik, pedig nem az. A mai nap nem nekünk kedvezett, támadásunk és védekezésünk is egyaránt nem ment. Mondhatni ez volt a szezon legrosszabb meccse. Dolgozunk tovább, hiszen 2 meccs még hátra van, amit szeretnénk megnyerni, de nincs más elvárásom, mint hogy élvezzék a lányok a játékot. A mai teljesítményük közel sem volt olyan, mint amit tudnak. Gratulálok a csapatnak, még ha nehezen is, de itthon tartottuk a 2 pontot.”

Horváth Diána – játékos szemmel: “A tegnapi mérkőzésen mindenkin látszott, hogy megszeretnénk nyerni, de semmi nem úgy jött össze, ahogyan szerettük volna. Nagyon rástresszeltünk arra, hogy ha ezt elveszítjük akkor nem lehetünk bajnokok. Így rengeteg helyzetet hagytunk ki és sok hibával játszottunk. Ennek ellenére sikerült megszereznünk a kötelező két pontot, amihez gratulálok a lányoknak. Azon leszünk, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk és higgadtan tudjuk kezelni ezt a helyzetet.”