LU12 korosztály: Tóth László Régió
Nemesvámos 2019.04.27.

Szombathelyi Haladás – Körmendi DMTE 19:11 (7:6)

Körmendi DMTE – UFC Kőszeg 14:16 (5:7)

Játékosok: Bartik Borostyán, Bödő Liána, Laposa Boglárka, Molnár Réka Tamara, Őri Ilona, Szendi Réka, Szőke Viktória, Tóth Bíborka, Bucsi Léna, Koós Dóra, Orbán Regina

Edzői vélemény – Faragó András: “Az eredmény miatt szomorú voltam, mert mindkét mérkőzés nyerhető lehetett volna. A Haladás ellen elfáradtunk és a sok technikai hiba miatt kaptunk ki. A Kőszeg ellen egy majdnem megnyert mérkőzésen, az utolsó 1 percben emberelőnyben kapott 3 gól miatt kaptunk ki. Rengeteg technikai hibával játszottunk és így is partiban voltunk a védekezésünknek köszönhetően, ami a legnagyobb öröm. Sokszor szépen játszottunk. A lányok jól érezték magukat és a két vereség ellenére is jó csapatépítő túra volt.
A lányok írása, véleménye kicsit viccesen, de őszintén a haza felé vezető úton született. Ezek után már nem is vagyok szomorú és a szülők is meg voltak elégedve, mert látják a fejlődést és azt, hogy jól érzik magukat a lányok. Én és a többi edző is köszöni szépen.”

Laposa Boglárka: “Április 27. van. Kéziztünk, igaz kikaptunk mindkét meccsen, de kevés ponttal. Az első mérkőzésen a második félidőre elfáradtunk. Jól éreztük magunkat. Amikor vége volt, nem volt több meccsünk, elmentünk pizzázni. Nagyon finomak voltunk.”

Bartik Borostyán: “Köszönjük a pizzát, nagyon jó nap volt.”

Bödő Lia, Koós Dóra, Szőke Viktória: “Köszönjük, hogy velünk voltatok.”

Őri Ilona: “Guten Tag. Napló. Én nem írok olyan hosszút, csak annyit szeretnék köszönetet mondani a csapatnak és András bácsinak. Ők segítségével lőttem jó pár gólt. Úgy hogy viszlát.”

Tóth Bíborka, Orbán Regina: “Nagyon jól éreztük magunkat, bár kikaptunk, de csak 2 góllal. Még nagyon sokat kell fejlődnünk. Köszönjük ezt a napot.”

Molnár Réka, Szendi Réka:Good afternoon! Napló! Jó volt a mai nap. Bár kikaptunk, de jól éreztük magunkat. Köszönjük! Danke schön!”