Körmendi DMTE – Szombathelyi KKA U22 24-34 (14-16)
2019.04. 14. 14:00, Körmend, Rendészeti SZKI 
NB II. Észak-nyugati csoport, Felnőtt
Játékvezetők: Antal Ákos, Antalné R. Irén
     Körmendi DMTE: Dudora Nikolett, Török Eszter (5),Adorján Kinga (5), Csépke Dominika (2), Kiskós Kitti (2), Huszár Csenge (3), Zsiga Réka (2), Csere: Cser Kitti (1), Somlai Viktória, Herczeg Kata (1),Horváth Diána, Szalai Lili, Faragó Lea (3), Anek Janka
Edző: Varga Andrea, Kiskós Kitti
     Jól kezdett a körmendi csapat, az első három percben lőtt három góljára csak eggyel tudott válaszolni az SZKKA. Ezt követően 2 góllal ellépett a vendégcsapat, de a 17. percben ismét döntetlen  (7-7) állt az eredményjelzőn. Innen fej-fej mellett haladt a két együttes, a Körmend türelmesen támadott az NB I/B-s játékosokkal felálló szombathelyi csapat ellen. (24. perc: 11-11) A félidőben 14-16 állt az eredményjelzőn.
A második félidőben két gyors gólt szerzett az SZKKA, így 4 gólra nőtt a két csapat közötti különbség, amit egészen az 50. percig tudott tartani a körmendi együttes. Ekkor azonban 8 perces gólcsend következett hazai oldalon, mialatt a szombathelyiek 6 gólt tudtak szerezni megszakítás nélkül. Ebben az időszakban elkapkodott támadások és kihagyott ziccerek jellemezték a hazai csapat játékát, mely hibák végül a két csapat közötti 10 gólos különbséget eredményezték a mérkőzés végére.
Kiskós Kitti edzői értékelése:“Nagyon sajnálom a mérkőzés utolsó 10 percét. Annak viszont nagyon örülök, hogy a védekezésünk és a támadásunk is jobban működött mint az elmúlt két mérkőzésen! Gratulálok a csapatnak!”
Varga Andrea edzői értékelése: “Örülök annak, hogy türelmes játékkal a vártnál sokkal több helyzetet tudtunk kialakítani, amiket rendre góllal fejeztünk be. Az 50. percig jól tartottuk magunkat az NB I/B nyugati csoportjának első helyén álló csapat játékosaival felálló szombathelyi SZKKA ellen, ekkor a hibáinkat jól kihasználva tudott nagyobb előnyt szerezni a szombathelyi csapat.”
Dudora Nikolett – játékos szemmel: “A mai meccs első félidejében rendkívül keményen és összeszedetten védekeztünk, és támadásban is kihasználtuk helyzeteket, ennek köszönhetően fej-fej mellett haladtak a csapatok, így elég szorosra sikerült a félidő. A második félidőben úgy folytattuk a meccset, ahogy lejöttünk a pályáról, igyekeztünk tartani magunkat. Azonban az utolsó 10 percre már elfáradtunk, védekezésben is hibáztunk, a helyzeteket sem tudtuk kihasználni, illetve sok technikai hibánk volt, melynek köszönhetően egyre nőtt a különbség a két csapat között. Ennek ellenére gratulálok a csapatnak, hiszen nagyot küzdöttünk.”