Büki TK- Körmendi DMTE 30-35 (14-15)
2019.04.06. 18:00, Bük Városi Sportcsarnok
Ifjúsági III.osztály

Körmendi DMTE: Anek Janka, Somlai Viktória (10), Herczeg Kata (4), Péter Sára (1), Horváth Diána (7), Szalai Lili (4), Zsiga Réka (7), Csere: Nagy Júlia, Farkas Janka, Varga Korinna (2), Őri Tünde

Edző: Adorján Kinga

Játékvezetők: Gréczi Gergő, Koltai Dániel

Mérkőzés alakulása: 7.perc (3-3), 18.perc (7-8), 25.perc (13-11), 35.perc (17-18), 46.perc (23-24), 55.perc (27-31)

Adorján Kinga edzői értékelése: Az első félidő elején a lányok nem védekeztek, támadásban kapkodtak. A büki időkérés után megnyugodtunk egy kicsit, felgyorsítottuk a játékot és sokkal türelmesebben játszottunk a fal előtt. A védekezés összeállt, így sikerült átvennünk a vezetést. A második félidőben se szusszanhattak a lányok egy percet sem, hisz a hazai gárda eléggé megnehezítette a dolgunkat. Kondiban jobbak voltunk, tovább bírtunk futni, így a második félidő közepére sikerült 2-3 gólos előnyt szereznünk és ezt még tovább tudtuk növelni. Gratulálok a lányoknak egy nagyon fontos meccset nyertek meg, hisz lassan a végjátékhoz érünk, ahol minden pont számít.”

Szalai Lili – játékos szemmel: Nehéz meccsel álltunk szemben, és tudtuk, hogy nagy a tét. Ezért mindenki nagyon izgult, ez látszott is. Viszont végre nem önállóan akartuk megoldani, hanem csapatként, és ezt tükrözte a védekezés, illetve támadásunk is. Voltak persze hibáink elől, de hátul igyekeztünk ezeket kijavítani és ez volt a győzelem kulcsa. Gratulálok a csapatnak, és bízom benne hogy a következőkben még jobbak leszünk!”