Körmendi DMTE-Győri Audi ETO KC U22 21-31 (10-19)
2019.03.30 14:00 Körmend, Rendészeti SZKI
NB II felnőtt észak-nyugati csoport

Játékvezetők: Horváth Gergő, Krupánszki Kornél

Körmendi DMTE: Dudora Nikolett, Török Eszter (2), Adorján Kinga (1), Csépke Dominika, Kiskós Kitti(2), Huszár Csenge (5), Szabó Alexandra (2), Csere: Anek Janka, Horváth Diána, Szalai Lili, Somlai Viktória, Herczeg Kata, Cser Kitti(1), Faragó Lea(5), Zsiga Réka (3)

Edzők: Varga Andrea, Kiskós Kitti

Mérkőzés alakulása: 5.perc (2-1), 12.perc (3-8), 23.perc (8-16), 37.perc (11-23), 44.perc (16-30), 56.perc (18-31)

A mérkőzés elején mindkét csapat pontatlanul játszott, így az 5.percig mindössze 3 gól esett, de az már ekkor látszott, hogy a fiatal győri csapat jóval gyorsabb játékot játszik a mai napon. A Körmend körülményes, elkapkodott támadásait a vendégcsapat gyors indításokból lőtt gólokkal büntette. A hazaiak helyzetét nehezítette a sok emberhátrányos játék. A második félidőben is sokkal dinamikusabban játszott a Győr. A mérkőzés vége felé a hazaiak megrázták magukat, bátrabb volt a támadó- és védőjáték, ez azonban csak a különbség csökkentéséhez volt elegendő.

Varga Andrea edzői értékelése: “Védekezésünk akadozott, a gyorsabb, magabiztosabb csapat vitte haza a két pontot.”

Kiskós Kitti edzői nyilatkozata: “Sajnos nagyon tompán, sok hibával játszottunk. Az ETO minden hibánkat könnyű góllal büntette. Gratulálok a fiatal vendégeknek! Mi edzünk tovább és készülünk a következő mérkőzésekre!”

Faragó Lea – játékos szemmel: “Nehéz mérkőzésre számítottunk és ez be is bizonyosodott. Támadásban folyamatosan kevés helyzetünk volt, amit nem tudtuk kihasználni. Az első félidő végére sajnos nagy volt már a különbség, ezért a második játékrész gyakorlásra volt, és azért, hogy hozzunk ki mindent, amit tudunk a meccsből. A következő mérkőzésre kijavítunk mindent, gratulálok a csapatnak.”