Körmendi DMTE- Tatai AC 41-18 (19-10)
2019.03.30. 16:00 Körmend Rendészeti SZKI
Ifjúsági III. osztály

Játékvezetők: Horváth Gergő, Krupánszki Kornél

Körmendi DMTE: Anek Janka, Szalai Lili(1), Horváth Diána(7), Őri Tünde(3), Herczeg Kata(14), Somlai Viktória(3), Zsiga Réka(11), Csere: Farkas Janka(2), Nagy Júlia, Varga Korinna

Edző: Adorján Kinga

Mérkőzés alakulása: 5.perc (2-0), 13.perc (8-3), 25.perc (15-7), 34.perc (22-11), 45.perc (29-23), 55.perc (37-17)

Adorján Kinga edzői értékelése: “A sárvári vereség kicsit megviselte a lányokat, de a mai napon nem volt kérdés a győzelmünk. A lányok nagyon jól védekeztek, sok labdát szereztünk, extra kapusteljesítményt nyújtott a Janka, így könnyű gólokat tudtunk dobni. Felállt fal ellen helyzetig játszottunk és góllal fejeztük be ezeket. Sok ziccert kihagytuk, de ez nem látszik meg az eredményen. Csapatként, felszabadultan játszottak a csajok. Élvezték a játékot és ez kintről is látszott. Gratulálok az egész csapatnak, bízunk benne, hogy ez a lendület megmarad a továbbiakban is.”

Herczeg Kata – játékos szemmel: “A szombati ifjúsági mérkőzésen csapatunk nagyon jól teljesített a Tatai AC csapata ellen. Már az elejétől uraltuk a pályát és a végéig már csak a különbséget növeltük. Összeszedetten, kisebb technikai hibákkal nyert csapatunk, de meg bőven van hova fejlődni. Fáradtság látszott rajtunk, ezért második félidőben már nem tudtuk azt a tempót hozni, de szerencsére megengedhettük magunknak. Gratulálok a lányoknak, szuper meccset játszottunk!”