U10-es és U12-es utánpótlás csapatunk is bajnoki fordulót játszott a hétvégén.

LU10 – Kisiskolás bajnokság, Tóth László Régió
Lébény, Általános Iskola Sportcsarnok
2019. 03. 24.

Mérkőzések:
13:00 Körmendi DMTE – Szombathelyi KKA I.
14:20 Körmendi DMTE – Szombathelyi KKA III.

Körmendi DMTE: Kovács Petra, Gerges Réka, Sass Csenge, Nagy Fruzsina, Tóth Jázmin, Tuboly Panna, Gerges Zoé, Kecskés Anna, Kocsis Emma, Koós Judit, Molnár Szonja, Horváth Míra

Edző: Faragó András

Faragó András edzői nyilatkozata: “Ismét két mérkőzésen fejlődhettek a lányok és bizonyíthatták maguknak, hogy még sok-sok edzésre, mérkőzésre van szükség. A Hajós ikerpár betegség miatt nem tudtak velünk lenni (pedig eddig minden eseményen ott voltak), de debütált helyettük egy másik ikerpár. Ilyen felállásban még soha játszottunk, ez meg is látszódott a játékunkon. A lényeg és öröm is, hogy így is kihasználtuk a maximálisan nevezhető létszámot, ami nem azt jelenti, hogy nem várnánk még új lányokat, akik szeretnének kézilabdázni.”

Játékos szemmel:

Kovács Petra:Az első mérkőzésen még aludtunk a pályán, a következőn már jobban játszottunk.”

Sass Csenge:Az első mérkőzésen idegesek voltunk és sokat hibáztunk, de a másodikon már nekem is jobban ment a góllövés.”

Molnár Szonja:Kicsit jobban kell védekeznünk.”

Koós Judit: Bátrabban kell a kapura mennünk.


LU12 – Gyermekbajnokság, Tóth László Régió
Kőszeg, Béri Balog Általános Iskola Tornaterme
2019. 03. 24.

Mérkőzések:
10:50 Körmendi DMTE – Hétfő KC Rábaköz 8-30 (6-18)
13:35 Veszprém Pannon SE – Körmendi DMTE 20-13 (11-6)

Csapat tagjai: Bartik Borostyán, Bödő Liána, Ganyu Lili, Bucsi Léna, Koós Dóra, Körmendi Rebeka, Laposa Boglárka, Molnár Emma, Molnár Réka Tamara, Orbán Regina, Őri Ilona, Szendi Réka, Szőke Viktória

Edző: Kiskós Kitti, Adorján KInga

Kiskós Kitti edzői értékelése: A nagyobbak Kőszegen meccseltek a Hétfő KC és a Veszprém Pannon csapataival. Mindkét mérkőzésen jól helyt álltak a lányok a fizikálisan erősebb ellenfelek ellen. Szép egyéni megmozdulásokat láthattak a szülők, akik szép számban elkísérték a csapatot. Külön öröm, hogy egy-egy edzésen gyakorolt páros kapcsolat is jól működött.”