Körmendi DMTE-Celldömölki VSE 27-25 (14-11)
2019.03.09. 14:00 Körmend Rendészeti SZKI
Felnőtt NBII Észak-nyugati csoport
Játékvezetők: Tóbiás Richárd Tamás, Végh András
Körmendi DMTE: Dudora Nikolett, Török Eszter (3), Adorján Kinga(5), Csépke Doninika(4), Kiskós Kitti(5), Huszár Csenge(3), Szabó Alexandra(3), Csere: Somlai Viktória, Horváth Diána, Cser Kitti(1), Szalai Lili, Zsiga Réka(3), Herczeg Kata, Faragó Lea, Anek Janka
Mérkőzés alakulása:10.perc (6-4), 17.perc (10-8), 25.perc (12-11), 41.perc (17-16), 55.perc (25-21)
Kiskós Kitti edzői értékelése:Nagyon sok technikai hiba jellemezte a játékunkat, így tetemesebb előnyt nem tudtunk kicsikarni. A második félidő második felében azonban, gyors lerohanás gólokkal előnyre tettünk szert, amit megőriztünk a mérkőzés végéig. Gratulálok a lányoknak, egymás után a második 6 pontos hét volt , hiszen a serdülő és az ifjúsági csapat is magabiztosan verte meg a Celldömölköt. Hajrá Körmend!
Dudora Nikolett – játékos szemmel:A mai mérkőzés elég nehezen indult, fej-fej mellett haladtak a csapatok, köszönhetően a sok technikai hibának és az emberhátrányos helyzeteknek, azonban a félidő végére sikerült kicsit ellépnünk. A második félidő elején azonban nehezen indult be a gépezet és a vendég csapat kihasználta ezt a hullámvölgyet. Ezek után sikerült összeszednünk magunkat mind védekezésben, mind támadásban, és így sikerült megszerezni a 2 pontot. Gratulálok az egész csapatnak, nagyon küzdöttünk!