LU9 – Kisiskolás bajnokság, Tóth László Régió
2019.03. 02. Alsóörs

Mérkőzések:
14:00 Körmendi DMTE – KSE Bősárkány
16:00 Ősi Andreotti SE – Körmendi DMTE 

Csapat tagjai: Nagy Zóra, Pongrácz Anna, Bucsi Luca, Sebők Anna, Sass Gréta, Póczek Léna, Bakóczai-Ihrig Gréta, Molnár Szonja, Kocsis Emma

Edző: Faragó András

Faragó András edzői értékelése a mérkőzésekről: ” A hangulat jó volt, jól érezték magukat a lányok és a nyilatkozatukból ez ki is derül – bár szerintem van még mit tanulni bőven, mert sok volt a hiba, a figyelmetlenség. A lényeg, hogy sok a szülő és ha sok edzésre elhozzák őket, akkor egyre sikeresebbek leszünk.”

Játékos szemmel a mérkőzésekről:

Szekeres Dorka: “Jók voltunk, mindenki jól játszott és örültem a góloknak, amit lőttünk.”
Póczek Léna: “Jól játszottunk mindannyian. Ha nagyok leszünk, sok kupát fogunk nyerni, de ehhez sok /az összes/ edzésre el kell járni. Nem voltam szerintem most most olyan jó mint ezelőtt, de egyre ügyesebbek leszünk és sok oklevelet és érmet fogunk nyerni. Ne adjuk fel sose.”
Sebők Anna: “Szerintem jók voltunk, jók voltak a mérkőzések. Nagyon jó érzés volt mikor dobta a gólokat a Dorka. Jó lett volna ha kicsit jobban védekeztünk volna, de így is jobbak voltunk mint ezelőtt.”
Kocsis Emma: “Jól mentünk a pályán, ügyesek voltunk de azért ez még nem az igazi. Az első mérkőzésen kicsit félve játszottunk, de összességében jól éreztem magam.”