LU10 – Kisiskolás bajnokság
Répcelak 2019.02.23.

Mérkőzések:
9:00 Körmendi DMTE – Répcelak
10:20 Körmendi DMTE – Győri ETO KC IV.
Nagy-pályás szivacskézilabda mérkőzés. Ebben a korosztályban az eredményt nem számolják .
Csapat tagjai: Sass Csenge, Nagy Fruzsina, Kovács Petra, Horváth Míra, Hajós Petra, Hajós Hanna, Kocsis Emma, Póczek Léna, Koós Judit
Edző: Faragó András
Faragó András edzői értékelése: Karácsony előtti budapesti tornán játszottunk utoljára mérkőzést a lányokkal, ami az első mérkőzés az első pár percében meg is látszódott a csapaton, de aztán elég hamar akklimatizálódott a csapat. Volt pár hiányzónk, de jöttek helyettük fiatalok. Jó mérkőzést játszottunk a jól cselező répcelakiak ellen és nagy öröm volt, hogy a kért gyors lerohanós játékot egyre jobban megvalósították a lányok. A kicsik, fiatalabb játékosok pedig jól védekeztek a szélen.
A győri csapat ellen teljesen mást kellett játszanunk mind támadásban mind védekezésben. A győriek egész pályás emberfogást alkalmaztak, amit tökéletesen megoldottunk: jól átjátszottuk őket és az indításokat is jól értékesítették a kicsik.”
Játékos szemmel a mérkőzésekről:
Sass Csenge: “Nagyon jó volt, az elején kicsit ügyetlenkedtünk de utána belejöttünk. Szerintem mindenki nagyon jól érezte magát és a kicsik is nagyon ügyesek voltak.”
Póczek Léna: “Jók voltak a mérkőzések, úgy érzem ismét fejlődtünk egy kicsit és minél több mérkőzésre megyünk, annál ügyesebbek leszünk.”