Vady Mosonszolnok- Körmendi DMTE 24-23 (11-8)
2019.02.23. 18:00 Mosonszolnok
NB II Felnőtt Észak-nyugati csoport

Játékvezetők: Horváth Gergő, Horváth Kristóf

Körmendi DMTE: Dudora Nikolett, Török Eszter (2), Adorján Kinga (7), Faragó Lea (5), Kiskós Kitti (2), Huszár Csenge (4), Szabó Alexandra(1),Csere: Horváth Diána(1), Cser Kitti (2), Szalai Lili, Somlai Viktória,Herczeg Kata, Anek Janka

Edző: Kiskós Kitti

Mérkőzés alakulása: 6.perc (3-3), 14.perc (4-5), 22.perc (7-7) 35.perc (14-11), 44.perc (16-16), 50.perc (20-18), 55.perc (23-20)

A mérkőzést nem várta jó előjelekkel a Körmend. Többen betegséggel küzdöttek a hét folyamán, Csépke Dominika iskolai elfoglaltságok miatt, Zsiga Réka pedig az junior mérkőzésen összeszedett sérülése miatt nem tudott a csapat rendelkezésére állni.

Az első játékrészben fej-fej mellett haladtak a csapatok, a félidő 20. percéig egyik csapat se tudott nagyobb előnyre szert tenni. Azonban a félidő utolsó tíz percében esett 4 hazai gólra mindössze egy vendég válasz érkezett. A második félidőre összekapta magát a Körmend. A félidő derekára egalizálta az eredményt. A hazai csapat időkéréssel felrázta játékosait, akik a hajrára 3 gólos előnyt szereztek, a vendégek mindent megtettek a győzelemért, de csak kozmetikázni tudtak az eredményen. A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, így nem sikerült elhozni a két pontot Mosonszolnokról

Kiskós Kitti edzői értékelése: “Jó mérkőzést játszottunk, annak ellenére , hogy védekezésben és támadásban is sok hibát vétettünk. Keddtől már gőzerővel készülünk a Zalaegerszeg elleni rangadóra.”

Szabó Alexandra – játékos szemmel: “Csapatunk betegségek ellenére úgy érkezett a mérkőzésre, hogy a mai két pontot bezsebeljük, de ennyi kihagyott ziccerrel s kapufával nem lehet mérkőzést nyerni.”