Körmendi DMTE – Mosonmagyaróvári KC U22 28-24 (14-12)
2019.02.16. 14:00 Körmend, Rendészeti SZKI
NB II Felnőtt Észak-nyugati csoport
Játékvezetők:Poller Zoltán, Szűcs András
Körmendi DMTE: Dudora Nikolett,Török Eszter(4), Adorján Kinga(5), Csépke Dominika(5),Kiskós Kitti(1), Cser Kitti, Szabó Alexandra(1),Csere: Huszár Csenge(4), Horváth Diána(1),Szalai Lili, Faragó Lea(4),Péter Sára, Somlai Viktória(1),Herczeg Kata, Zsiga Réka(2), Anek Janka
Edzők: Kiskós Kitti, Varga Andrea
Mérkőzés alakulása: 5.perc (2-2), 13.perc (6-4), 20.perc (7-10)25.perc (11-12), 38.perc (16-14), 45.perc (20-18), 55.perc (26-23)
A mérkőzés elejétől kezdve nagy tempó jellemezte a játékot. Csapatként működött a hazai gárda, akik magabiztosan játszottak, s a 15. perc környékén létrejövő hátrányt is sikeresen ledolgozták, majd nem engedték ki a győzelmet. A jó játék mellé remek hangulatot varázsoltak a szurkolók is.
Kiskós Kitti, megbízott edző értékelése a meccsről: “Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól sikerült kezdenünk a tavaszi szezont. A lányok nagyon motiváltak voltak, sokat tudtunk cserélni, mindenki hozzá tudott tenni a mérkőzéshez. A védekezésünk helyenként kiválóan működött, támadásban pedig türelmesen játszottunk. Örülök,hogy a fiatalok is hozzá tudtak tenni a győzelemhez. Szeretnénk az előző években megalapozott utat tovább folytatni! Köszönjük a szurkolást!”

Faragó Lea, a csapat újonca így vélekedett a mérkőzésről: Nehéz meccsre számítottunk. Jól kezdtük a meccset. Védekezésünk és támadójátékunk is rendezett volt majdnem a meccs végéig. Sikerült átlépnünk a holtponton, így nem forgott veszélyben a győzelmünk. Nagyon jó érzés volt végre játszani a felnőttekkel. A felnőtt keretbe való bekerülés és az első gól lövése miatt a hagyományt nem szakítom meg, edzésre viszem a sütit! Gratulálok a győzelemhez! Csak így tovább!”