LU10 Tóth László Régió – Kisiskolás bajnokság
2018. 12. 16. Szombathely, ELTE Bólyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

9:00 Szombathelyi KKA II. – Körmendi DMTE
10:20Szombathelyi KKA III. – Körmendi DMTE

Játékosok: Csapó Emma, Hajós Hanna, Hajós Petra, Kovács Petra, Nagy Fruzsina, Tóth Jázmin, Tuboly Panna, Horváth Míra, Kocsis Emma

Edző: Faragó András

Szombathelyen rendezték a következő fordulót a 2009-2010-ben született gyermekek számára nagypályás szivacskézilabdában, ahol a lányaink 2 szombathelyi csapattal mérkőzhettek meg. A korosztályban nem számolják az eredményeket, hiszen a játék és a sport megszerettetése a cél, illetve ezzel minden gyermeknek nagyobb sikerélménye lehet.

Edzői értékelés: “A teremben 10 °C-os hőmérséklet volt és az első két percben mintha nem is kézilabdáztak volna még a lányok. Lefagyva kezdtük a mérkőzést, pedig be tudtunk melegíteni, mert miénk volt az első meccs. A két perc letelte után a lányok szebbnél szebb támadásokat vezettek és védekezésben is aktívak voltak. Nagyon jó felkészülés volt a jövő héten Budapesten megrendezésre kerülő Ferenczy kupára.”

Kovács Petra: “Nagyon jó volt, sok gólt lőttünk. Sokat tudtam védeni és még büntetőt is.”

Hajós Petra: “A mérkőzés elején féltünk, nem mertünk menni támadásban a kapu felé, de utána már felbátorodtunk és védekezésben és támadásban is ügyes dolgokat csináltunk.”