Körmendi DMTE-SZESE Győr 31-16 (16-7)
2018.12.08. 14:00, Körmend, Rendészeti SZKI
Női felnőtt NBII É-Ny. csoport
Játékvezetők: Bán-Farkas László, Miksó Dániel
Körmendi DMTE: Dudora Nikolett (kapus), Török Eszter(5), Csépke Dominika(3), Adorján Kinga (9), Kiskós Kitti (8), Huszár Csenge (3), Szabó Alexandra, Csere: Anek Janka, Cser Kitti, Horváth Diána(1), Herczeg Kata, Szalai Lili, Péter Sára, Somlai Viktória, Zsiga Réka(2)
Edző: Oláh Sándor
Mérkőzés alakulása: 7.perc (4-0), 16.perc (7-3), 25.perc (13-4), 35.perc (19-9), 43.perc (23-11), 55.perc (29-13)
Jól kezdte a hazai csapat a mérkőzést, megfelelően működött a védekezés, és ez meg is látszott az eredményen. A 8. percben a SZESE időkérése után sokáig nem sikerült góllal befejezni a támadásokat, majd az első félidő végére sikerült közel 10 gólos előnyre szert tenni, így a következő játékrészre csak a gólkülönbség volt a kérdés. A második félidőben támadás és a védekezés is egyaránt eredményesen működött, illetve remek kapusteljesítmény volt. Így magabiztos győzelemmel a tabella 9. helyéről várhatjuk a folytatást a tavaszi szezonban.

Kiskós Kitti így értékelte a mérkőzést: “Nagyon boldog vagyok, hogy az őszi szezont egy ilyen megérdemelten nagyarányú győzelemmel zártuk. Úgy érzem, hogy nagyon jól működött a védekezés, jó kapusteljesítményünk volt. Támadásban ültek a játékaink és tetszetős támadásokat vezettünk. Köszönjük a kitartó szurkolók biztatását!”

Dudora Nikolett véleménye a mérkőzésről: “Úgy gondolom, hogy ezen a meccsen végre megmutattuk, hogy mit is tudunk, hiszen magabiztosan vezetve sikerült megszereznünk a 2 pontot. Támadásban és védekezésben is nagyon jól működtünk, igazi csapatként. Nagyon büszke vagyok a csapatra és remélem ebből a meccsből is építkezve a jövő félévben szép eredményeket fogunk tudni elérni.”