Körmendi DMTE-Alba Fehérvár KC II. 25-23 (13-11)
2018.12.07. 17:30, Körmend, Rendészeti SZKI
Leány serdülő III.osztály

Játékvezetők: Atyimov Lajos, Ágrez Ferenc
Körmendi DMTE: Nagy Júlia (kapus), Varga Korinna (5), Faragó Lea (8), Somlai Viktória (2), Herczeg Kata (6), Somogyi Hanna (3), Tompa Rebeka, Csere: Pungor Boglárka, Szakács Dzsenifer (1), Kakas Tíria, Szabó Szonja

Edző: Adorján Kinga
Mérkőzés alakulása: 5.perc (3-3), 18.perc (10-6), 29.perc (16-12), 42.perc (22-18)

Adorján Kinga így értékelt az utolsó őszi fordulóban: “A lányok felkészülten, komolyan érkeztek a meccsre, hisz tudták, hogy ez számunkra döntő mérkőzés. A Fehérvár alattunk volt a tabellán, így mindenképpen tétmérkőzésre számíthattunk. A védekezés apróbb hibákkal, de jól összeállt. Támadásban volt, hogy kapkodtunk, volt, hogy türelmesen játszottunk, de végül nyertünk ami a legfontosabb volt a mai napon. Gratulálok a lányoknak. Az őszi szezont a lányok a 2. helyen zárták 20 ponttal, az első helyezett Győri ETO csak gólkülönbséggel van előttük.”
Nagy Júlia, kapus véleménye a mérkőzésről: “Mivel a meccsnek tétje volt, ezért mindenki tudta, hogy nyerni akarunk és ez a játékunkon is látszott. A támadásokban próbáltunk helyzetekig játszani. A védekezést jól kezdtük és ezzel már az elején átvettük a vezetést. A második félidőt pontatlanul kezdtük, de az eredményen ez nem változtatott. Így megnyertük a találkozót. Mindkét csapatnak gratulálok!”