Körmendi DMTE-Sárvárfürdő Kinizsi SE 22-24 (13-10)

2018.10.20. 14:00 Körmend Rendészeti SZKI

NB II. felnőtt

Játékvezetők: Lábadi János, Kolarovszki Zoltán

Körmendi DMTE: Dudora Nikolett(kapus), Török Eszter(5), Adorján Kinga(2), Csépke Dominika(6), Kiskós Kitti(6), Huszár Csenge, Zsiga Réka(2), Csere: Szabó Alecandra, Anek Janka, Horváth Diána(1), Szalai Lili, László Krisztina,Cser Kitti, Herczeg Kata, Somlai Viktória, Péter Sára

Edző: Oláh Sándor

Csépke Dominika: “Véleményem szerint egy jó mérkőzést tudhatunk magunk mögött. Megpróbáltunk egy dinamikus, szervezett játékot hozni. Amikor odakoncentráltunk, akkor mind támadásban, mind védekezésben eredményesek voltunk. A második félidőben picit eluralkodott rajtunk a fáradtság, az ebből adódó figyelmetlenségeinket pedig kihasználta az ellenfél. Összességében elégedett vagyok a lányokkal, szerintem meccsről meccsre összeszedettebb játékkal szolgálhatunk a közönségnek.”

Adorján Kinga:Az első félidőben támadásban gyorsan tudtunk játszani a védekezés a félidő közepére összeállt, így a szünetre 3 gólos előnnyel mentünk. A második félidőben elfáradtunk, a helyzeteket kihagytuk és a védekezésben is hibáztunk. Adorján Kinga: “Gratulálok a csapatnak a vereség ellenére egy jó meccset játszottunk.”