U10

2018.10.13. 15.00 Győr, Magvassy Sportcsarnok

Adorján Kinga: ,,Az első mérkőzésen a legkisebbek a Győri ETO KC III. csapata ellen játszott. A kezdeti megilletődés mellett bátran próbálkoztak a lányok. Védekezésbe voltak jobb dolgok, de még sokat kell gyakorolnunk. A második mérkőzésen a Celldömölki lányok voltak az ellenfeleink. A lányok itt már bátrabbak voltak. Többet mentek a kapu felé és a védekezésünk is jobban összeállt. Gratulálok a lányoknak, nagyon ügyesek voltak.”

Körmendi DMTE: Kovács Petra (kapus), Sass Csenge (kapus), Csapó Emma, Horváth Míra, Koós Judit, Nagy Fruzsina, Póczek Léna, Kecskés Anna, Hajós Petra, Hajós Hanna, Tóth Jázmin, Tuboly Panna Edző: Faragó András, Adorján Kinga

 

U12

Kiskós Kitti: Október 14-én újabb két mérkőzést játszott U12-es csapatunk a Gyermekbajnokságban. A Szombathelyi KK II. csapata ellen nagyon álmosan játszottak a lányok . Rengeteg hiba, pontatlanság jellemezte a játékot . A Mosonmagyaróvár ellen már bátrabb játékot láthattunk. A fizikálisan erősebb magasabb lányok ellen is voltak szép jelenetek. Dolgozunk tovább!

Edző: Kiskós Kitti