Körmendi DMTE – Egerszegi KK 28:22 (15-11)

2018. 10. 06. 14:00
Körmend, Rendészeti SZKG

Vezette: Bőhm Zsófia, dr. Csupor Csenge

NB II. ÉNY felnőtt mérkőzés

Körmendi DMTE: Dudora Nikolett (kapus), Török Eszter (7), Adorján Kinga (2), Szabó Alexandra (4), Zsiga Réka (3), Kiskós Kitti (6/3), Horváth Diána (2), Csere: Anek Janka (kapus), Csépke Dominika (1), Huszár Csenge (3), László Krisztina, Cser Kitti, Somlai Viktória, Herczeg Kata, Szalai Lili

Edző: Oláh Sándor

Hetesek: 4/3 ill. 7/5
Kiállítás: 12 perc ill. 2 perc

Eredmény alakulása: 4.p 1:0, 19.p 10:4, 30.p 15:11, 37.p 19:15, 48,p 23:20, 60.p 28:22

A mérkőzés elején helyzetek maradtak ki, mivel elsietett támadásokat és pontatlan passzokat adtak a lányok. Majd az első félidő felére letisztult a játék, összeállt a védekezés és a jobb helyzetkihasználások révén 4 gólos előnnyel pihenhettek meg a szünetben. A második félidőben sok szerzett labda, jó védekezés és jó kapusteljesítmény mellett pontos támadások volt jellemző a csapatra. Így a mérkőzés végére magabiztos győzelmet arattunk a rivális Egerszegi KK ellen. A kilátogató nézők egy jó mérkőzést láthattak.

A csapat szurkolóinak külön köszönet jár, hiszen szükség volt a támogatásukra, valamint a mérkőzésre meglepetéssel készültek a lányoknak.

Huszár Csenge, csapatunk egyik új játékosának értékelése:„Először is gratulálok az egész csapatnak a hétvégén elért eredményekért. Úgy gondolom hogy jó meccset sikerült játszanunk a Zalaegerszeg ellen. Támadásban sok pontatlan passzt adtunk, de sikerült felismernünk, hogy milyen játékkal lehetünk eredményesek az ellenfél ellen. A védekezésben is akadtak problémák, amiket a következő mérkőzésre igyekszünk kijavítani. Külön köszönet a szurkolóknak és a nézőknek,s akik végig tartották bennünk a lelket. Hajrá Körmend!”