Körmendi DMTE- Mosonszolnoki KSE 35:31 (18:11)

Körmend, Rendészeti Szakgimnázium

Vezette: Atyimov Lajos, Imre Dániel

ÉNY III. osztály ifjúsági mérkőzés

Körmendi DMTE: Anek Janka, Szalai Lili (4), Horváth Diána(7), Herczeg Kata (6), Zsiga Réka (9), Somlai Viktória (7), Varga Orsolya (2) Csere: Farkas Janka, Szakács Dzsenifer, Szabó Szonja, Kakas Tíria

Szalai Lili: “A mérkőzést magabiztosan indítottuk ,rögtön az elején nagy előnyhöz jutottunk. Ezt a félidei eredmény mutatja (18-11). Ám a második félidő első felében már látszott rajtunk ,hogy fáradunk fejben. Sorra lerohantak minket, így ki is tudtak egyenlíteni (41. Perc 22-22). De aztán gyorsan észbe kaptunk és vissza hoztuk a lemaradást, így a mérkőzést 35-31 arányban zártuk le.”

Adorján Kinga (Edző): “Az első félidőbe a lányok fegyelmezetten és magabiztosan játszottak. Jól kihasználva helyzeteinket a félidőre 7gólos előnyt szereztünk. A második félidőbe a lányok elfáradtak, mint fizikálisan, mint fejben. Sorba kaptuk a gólokat, míg mi nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket, ettől idegesen és kapkodva játszottunk. A végére összeszedték magukat és megmutatták mit is tudnak valójában. Gratulálok a lányoknak a 2 ponthoz és a győzelemhez.”