Körmendi DMTE – Vady Mosonszolnok 20:22 (10:11)

Körmend, Rendészeti Szakgimnázium

Vezette: Antal Ákos, Antalné Renner Irén

NB II. ÉNY felnőtt mérkőzés

Körmendi DMTE: Dudora Nikolett, Török Eszter 3, Adorján Kinga5, Szabó Alexandra, László Krisztina, Herczeg Kata 5, Cser Kitti 1 Csere: Anek Janka, Czinczás Fanni, Kiskós Kitti 1/1, Horváth Dia. 2, Szalai Lili, Somlai Viki, Zsiga Réka 3

Megbízott edző: Kiskós Kitti

Eredmény alakulása: 10.p 1:5, 17.p 4:8, 30.p 10:11, 43. p 15:15, 55. p 19:21

A vendégek magabiztosan kezdték a mérkőzést, a hazaiak első góljára 7 percet kellett várni. A félidő közepére talált magára a házigazda és a szünetig 1 gólra felzárkózott a már 5 góllal is vezető vendégekre. A második félidőt jobban kezdte a Körmend, a félidő közepén a vezetést is átvette, azonban a végjátékban sokat hibázott, így a hatalmas küzdelem ellenére sem tudta itthon tartani a két pontot.

Kiskós Kitti: “Nagyon sok hibát vétettünk. Sok volt az eladott labdánk illetve sok támadásbefejezést hibáztunk. Sajnálom, hogy nem sikerült nyerni. Dolgozunk tovább!”

Dudóra Nikolett:A tegnapi nap sok szempontból eredményes volt számunkra, még ha végül az eredményen ez nem is látszik, hiszen nagyot küzdöttünk, keményen védekeztünk és megmutattuk mire vagyunk képesek. A meccs elején még nem voltunk teljesen felpörögve és a védekezésben is néha lemaradtunk egy-egy emberről. De ezután összeszedtük magunkat, kemény védekezéssel és remek akciógólokkal a félidő végére 10-11 lett az állás. Ez az eredmény egy újabb löketet adott a csapatnak. A meccs további részén fej-fej mellett haladtak a csapatok, a szívünk hajtott minket és így a végére sajnos elfáradtunk és 2 góllal alulmaradtunk (20-22).”