Körmendi DMTE – Veszprém Pannon SE 27-23(16-8)

Körmend, Rendészeti sportcsarnok, néző: 50 fő.
JT: Cseszregi Bence,Sipos József.

Körmend: Anek Janka – Török Eszter(7), Adorján Kinga(4), Kiskós Kitti(8/8), Cser Kitti, Benedek Ágnes(4), Zsiga Réka(2). Csere: Bokor Kinga, Őri Tünde, Horváth Diána(2), Szalai Lili, Péter Sára, Varga Korinna, Herczeg Kata.

Oláh Sándor:

”Nagyon elkaptuk a fonalat már a kezdéskor. Gyorsan dinamikusan kézilabdáztunk védekezésben végre a megfelelő keménységgel kezdtünk. Ezek az összetevők és a jó kapus teljesítmény meghatározták a teljes első félidőt. Fokozatosan növeltük az előnyünket és meggyőző különbséggel mentünk pihenni. A következő játékrész elején aztán kisebb koncentrációval szálltunk harcba és az ellenfél ezt ki is használta. Türelmesen faragták hátrányukat,mi pedig nehezen találtunk újra magunkra,így az 52.percben már csak 2 gólos volt az előnyünk(23-21).A végjátékban azonban újra kreatívan játszottunk és egy nagyon fontos győzelmet arattunk a tabella 4.helyén tanyázó ellenfelünk ellen. Úgy néz ki jó úton járunk,jövőre újra jobb helyezésekért szállhatunk harcba!”

Adorján Kinga:

“Hazai pályán fogadtuk a Veszprémet. Az elmúlt meccsek alapján nem volt sok esélyünk, de minden meccshez úgy állunk fel, hogy győzni akarunk. Sikerült legyőznünk a papírformát. Már az első perctől fogva összejöttek a dolgok támadásban és védekezésben is. Végig küzdöttünk és meg lett az eredménye. Ez a győzelem nem csak a pontok miatt, de Nekünk, játékosoknak is nagyon kellett.”