Pápán folytatták a legfiatalabbak!

Ismét Pápa adott helyet az U7 és U8 korosztályok következő mérkőzéseinek. A versenykiírás módosítása miatt ettől a fordulótól már nem számolták a versenybírók az eredményeket, ezért nem szerepel a mérkőzések mellett eredmény.

A fiatalabbak először a Répcelak SE, majd később a Bajnok DSE Nemesvámos csapata ellen játszottak. Mindkét mérkőzésen láthattunk már bátor védekezéseket és ehhez kapcsolódó jó védéseket. Támadásban még több bátorságra lesz szükségünk, hogy az edzésen tanultakat már téthelyzetben, mérkőzéseken is meg tudjuk mutatni szurkolóinknak.

A nagyobbak először az Ősi Andreotti SE, majd az ETO FKC csapatával mérték össze tudásukat. A mérkőzés első félidejének felénél kötelező csere van, de mi a második félidőt is így játszottuk, ezért mindenkinek ugyanannyi játékperc jutott a mérkőzés folyamán. Az első félidő a szokatlan felállás miatt döcögősen ment /kevés gólt lőttünk/, de a második félidőben – a lámpaláz elmúlásával – már az új összeállításban is mindenki belelendült a góllövésbe, így sok élménnyel gazdagodtunk az első mérkőzésen.

A győriek bátor támadó játéka ellen nem mindig volt ellenszere csapatunknak, de mi is tudtunk – a győriekhez hasonló – szép gólokat lőni a játék során.

Szükség van az ilyen mérkőzésekre, mert csak éles helyzetekben lehet az edzésen begyakoroltakat alkalmazni. A megrendezett bajnoki forduló sikeresen szolgálta a további felkészülést, a gyerekek jó kedvvel és vidáman köszöntek el egymástól a nap végén.

Köszönjük és nagy öröm számunkra, hogy elfoglaltságtól függően szinte minden szülő igyekszik elkísérni a gyerekeket a mérkőzésekre, annak ellenére, hogy egyre több játékosunk szeretne a csapattagokkal együtt, közösen utazni az egyesületi busszal.