Szombaton (2018.03.03.) hazai pályán fogadtuk a Győri Audi ETO KC U21-es csapatát, melyen vereséget szenvedtünk.

Körmendi DMTE – Győri Audi ETO KC U21 27-39 (13-21)

Körmend, Rendészeti sportcsarnok, Néző: 80 fő.
JT:Gilitch Gergő,Lebár Bence.

Körmend: Anek Janka – Török Eszter (7), Bokor Kinga (1), Adorján Kinga (4), Kiskós Kitti (5), Cser Kitti (2), Benedek Ágnes (4). Csere: Őri Tünde, Herczeg Kata (4), Zsiga Réka, Horváth Diána.

Oláh Sándor:

“Nagyon gyengén kezdtük a mérkőzést, a győriek felállt fal ellen és lerohanásból is könnyedén lőtték góljaikat, mi pedig sorra hagytuk ki a helyzeteket.10 perc alatt 5 gólra voltunk képesek, míg az ellenfél már 10-nél tartott. A védekezésünk minden eddigit alulmúlt, támadásban pedig mindent két emberrel szerettünk volna megoldani.
A félidei eredmény hűen tükrözi a két csapat hozzáállásbeli különbségét!
Bár a második játékrészben aktívabbak voltunk támadásban, a hátsó alakzatunk végig gyengén muzsikált, így a kialakult különbség egyáltalán nem túlzó!
Akármit is akarunk ebben a bajnokságban elérni, ezzel a mentalitással nem fog menni!!!”

A mérkőzésről Kiskós Kittit kérdeztük:

“A mérkőzés első percétől iramban, dinamikában is felülmúlt minket a Győr. A védekezésünk egyáltalán nem állt össze, könnyű gólokat kaptunk a vonalról és átlövésből is. A mérkőzés elején a kidolgozott helyzeteinket kihagytuk, így a félidőre már tetemes előnyre tettek szert a vendégek. A második félidőben is csak erőlködtünk támadásban és védekezésben, így nem tudtuk szorossá tenni a találkozót.”